Polityka prywatności

Oxy Group wraz z podległymi jej oddziałami m.in. Oxy Management, respektuje prawo do ochrony danych osobowych swoich klientów oraz gości odwiedzających tę stronę. Opisana tutaj Klauzula Ochrony Prywatności określa kim jesteśmy, jakie rodzaje danych zbieramy i przechowujemy oraz w jaki sposób możemy je wykorzystać. Klauzula zawiera też informacje o sposobie skontaktowania się z nami na wypadek pojawienia się pytań lub obaw związanych z posiadanymi przez nas informacjami o charakterze osobistym.

Kim jesteśmy?

Ta strona internetowa jest prowadzona przez Oxy Group, właściciela Oxy Management na terenie Polski. W dostarczanie Państwu towarów, usług i informacji mogą być też zaangażowane inne oddziały firmy wyszczególnione na tej stronie.

Jakie informacje gromadzimy i jak je wykorzystujemy?

Dane personalne, jakie zbieramy, pochodzą jedynie od Ciebie. Gromadzone informacje obejmują zazwyczaj nazwisko, adres, wiek, płeć oraz poglądy, które możesz wyrazić w kwestionariuszach, o wypełnienie których może poprosić Oxy Group. Możemy również zbierać szczegółowe informacje o Twoich preferencjach w czasie odwiedzania strony (zobacz: Pliki Cookies). Twoje dane osobowe zostaną wykorzystane do zapewnienia Ci aktualnych biuletynów i informacji o naszych towarach oraz usługach, z czego, mamy nadzieję, będziesz zadowolony. Prosimy zauważyć, że w każdej chwili możesz zrezygnować z oferowanych Ci przez nas usług (zobacz: Skontaktuj się z nami.).

Skontaktuj się z nami

Jeśli zechcesz uzupełnić swoje dane osobowe, które aktualnie przechowujemy, lub gdy nie wyrażasz zgody na dalsze otrzymywanie naszych biuletynów informacyjnych, prosimy o skontaktowanie się z nami poprzez wysłanie wiadomości E-mail na adres biuro@oxymanagement.pl. Dołożymy wszelkich starań, aby spełnić taką prośbę.

Witryny Zewnętrzne

Czasami nasza witryna może zawierać łącza do innych stron, które nie są zarządzane przez Oxy Group. Zawsze staramy się upewnić, że opuszczając naszą stronę jesteś świadom łączenia się z witryną nie podlegającą Oxy Group. W razie jakichkolwiek wątpliwości, prosimy sprawdzić pasek adresu wyszukiwarki. Jeśli adres witryny nie zaczyna się od http://www.oxymanagement.pl to znaczy, że nie jesteście już na naszej stronie. Staramy się upewnić, że polecane przez nas strony utrzymują równie wysokie standardy ochrony danych osobowych, aczkolwiek nie możemy przyjąć na siebie odpowiedzialności za jakiekolwiek informacje, które postanowisz ujawnić na stronach innych niż oxymanagement.pl.

Cookies

Cookies to niewielkie pliki tekstowe ściągane z witryn internetowych na Twój komputer w celu śledzenia aktywności sieciowej użytkowników sieci. Pliki Cookies witryny www.oxymanagement.pl nie są wykorzystywane do pozyskiwania poufnych lub osobistych informacji, służą zaś do rejestrowania danych o Twoich odwiedzinach, co pozwala nam dostosować ustawienia i treść witryny do Twoich potrzeb. Jeśli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików Cookie, możesz uniemożliwić ich zapis postępując zgodnie z instrukcjami producenta wykorzystywanej przez Ciebie przeglądarki.

Bezpieczeństwo Danych

Agencja Oxy Group, będąca właścicielem Oxy Management na terenie Polski podejmuje rozsądne środki bezpieczeństwa w celu zapobiegnięcia utraty, nieupoważnionego dostępu, użycia, zmiany oraz ujawnienia wszelkich danych osobowych nam powierzonych.

Prywatność osób małoletnich

Czujemy się zobowiązani nawiązać do obaw wyrażanych przez rodziców, a dotyczących wykorzystywania danych osobowych ich dzieci. Jeśli mamy podstawy by przypuszczać, że nasz klient lub użytkownik tej strony nie ukończył trzynastu lat, poczynimy wszelkie starania, aby uzyskać zgodę rodziców lub opiekunów na przetwarzanie danych osobowych.

Dostęp do danych osobowych

Zgodnie z obowiązującą ustawą o ochronie danych osobowych masz prawo wiedzieć, jakie informacje na Twój temat przechowuje określona organizacja i w jaki sposób są one przetwarzane. Jeśli chcesz sprawdzić treść swoich danych osobowych, które przechowujemy, prosimy wysłać wiadomość e – mail na adres biuro@oxymanagement.pl.